Negresa cu bezea

De asemenea, ai putea dori...

18 răspunsuri

  1. Aurica spune:

    o reteta veche si foarte buna, mai ales cu bezeaua deasupra, imi place cum a iesit si deja am pofta, sper ca a mai ramas 😀

  2. stefy spune:

    lili, amoniacul il poti inlocui cu praful de copt…banuiesc ca de acesta se gaeste acolo!!

  3. lili spune:

    de foarte mult cautam aceasta reteta ca facem cind eram mica imi voi nota negresa ta si o voi incerca sigur multumesc e foarte invitanta un pupic lili

  4. lili spune:

    o intrebare in italia nu se foloseste amoniacul cum il pot inlocui multumesc lili

  5. stefy spune:

    de mult nu am mai primit un mesaj atat de frumos!! adica cu asa multe laude!! ma bucur ca ti-a palcut prajitura si te mai astept pe blog draga anonim!!

  6. Anonim spune:

    Astazi am facut si eu negresaaaa…si credeti ma ca mi a iesit super buna ,asta in conditiile in care la capitolul gatit dulciuri am doua miini de stanga.MULTUMESC!!!!Am sa mai iau retete de aici deoarece ies asa cum trebuie ,va pup si faceti o cu incredere!

  7. stefy spune:

    ma bucur ca ti-am putu fi de ajutor!! spor la bucatarit!!!

  8. Anonim spune:

    am cautat de mult aceasta reteta,si am reusit ms mult

  9. stefy spune:

    cana pe care o folosesc eu la negresa are 250 ml. iar in ceea ce priveste folosirea untului in loc de ulei nu stiu ce sa zic..dar cred ca ar putea iesi si cu unt…dar sincer nu stiu in ce cantitatea ar trebui pus…

  10. Anonim spune:

    Buna Stefy!Oare daca folosesc unt in loc de ulei nu iese mai gustoasa?As dori sa incerc dar nu stiu cam cat ar trebui sa pun in loc de 1/2 cana ulei.Si apropos de cani:cam ce masura are o ca de-a ta ca eu am multe tipuri de cani,de400ml,200ml,250 ml…dar nu stiu pe care s-o folosesc.Stiu ca toate ingredientele se pun cu aceeasi cana dar banuiesc ca,conteaza si cantitatea.Eu sincer prefer cantarul,e mai exact. MULTUMESC ANTICIPAT DE RASPUNSURI!

  11. stefy spune:

    eu de obicei folosesc esenta de vanilie ca asta imi place…probabil poti folosi esenta care iti place. si de obicei pun o jumatate de sticluta!!

  12. Anonim spune:

    am avut aceeasi problema, dar am tinut-o mai mult in cuptor si a iesit super buna. vreau sa te intreb insa, ce fel de esenta sa folosesc si in ce cantitate, acum am folosit o sticluta de esenta rom

  13. stefy spune:

    trebuia sa faci testul cu scobitoarea la blat. pentru ca poate la cuptorul tau nu e gata la aceasi temperatura si timp ca si la al mei. abia cand e gata blatul adaugi si bezeaua si o mai tii 5-10 minute la cuptor. deci mai intai trebuie sa fii sigura k blatul e copt..

  14. Anonim spune:

    Am tinut-o mai mult de 10 min. in cuptor dupa ce am turnat bezeaua dar a ramas aluatul nefucut. Trebuia sa maresc focul?

  15. stefy spune:

    sincer nu stiu unde ai fi putut gresi de a iesit sfaramicioasa…daca ai urmat intocmai reteta ar fi trebuit sa iasa ok…:(

  16. Anonim spune:

    Am facut-o, iar negresa a iesit ft sfaramicioasa, nu stiu unde am gresit, in rest e gustoasa doar ca nu e aspectoasa. mentionez ca in loc de amoniac am pus praf de copt… poate de aia.

  17. stefy spune:

    si la mine in familie este foarte apreciata si o prepar destul de des…

  18. Gogoshica spune:

    Arata foaarte bine 🙂
    Am vazut mai de mult aceasta reteta si am realizat-o intr-un weekend. Vreau sa zic, ca a fost foarte apreciata

    Multumesc mult si spor la bucatarit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.