Prajitura cu banane si ciocolata

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

  1. stefy spune:

    ai mei (frati, surori, cumnati si parinti) sunt fani ai acestei prajituri 🙂

  2. Anonim spune:

    Am facut prajitura asta de revelion si e suuper buna,a avut mare succes,asa ca o fac din nou acum de Paste 🙂 ,multumesc pentru reteta si la mai multe 🙂 :*

  3. stefy spune:

    multumesc Danutza!!

  4. stefy spune:

    Simona, pur si simplu topesti ciocolata cu frisca, si o lasi la racit ! si cand s-a racit si blatul si crema, torni ciocolata topita si racita peste blat!! Deci nu se mixeaza!!!
    sunt sigura ca o sa-ti placa, daca o incerci!!

  5. Danutza spune:

    Wow, cat de bine arata, ce ciocolatoasa …yummmmmy!!

  6. Simona spune:

    Foarte fain arata prajitura! Si cum sunt fan banane, o trec pe lista de preferinte. Din pacate nu am inteles exact cum se face crema de ciocolata.. Este vorba cumva de crema ganache? Frisca/smantana lichida + ciocolata, se pune pe foc, apoi se lasa la rece, se mixeaza. Despre asta-i vb?
    Pup cu drag

  7. stefy spune:

    Flory, nu doar ca ne-a placut prajitura, dar ne-a si cucerit definitiv!

  8. FLORY spune:

    Iti multumesc din suflet pentru imbratisare si ma bucur foarte mult ca v-a placut si prajitura.Te imbratisez si eu ! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.