Biscuiti sarati cu parmezan
Pentru ca afara e cald, si sigur veti servi si o bere rece, eu vin cu acesti biscuiti sarati care se potrivesc de minunea cu berea
Ingrediente (pentru circa 45 de biscuiti) :
– 140 g faina
– 100 g parmesan ras
– 1 ou
– 80 g unt moale
– sare dupa gust
Mod de preparare:
– se amesteca toate ingredientele, pana cand se obtine un aluat omogen
– cand este lipicios, se inveleste intr-o folie alimentara de plastic, si se da la rece circa 30 de minute
– compozitia se imparte in doua bucati
– pe planseta de lucru, se presara faina si se intinde o foaie de o grosime de 4-5 mm
– cu ajutorul unei forme, se decupeaza biscuitii
– se aseaza intr- o tava tapetata cu hartie de copt, si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 10-15 minute
– cand sunt gata, se lasa la racit si se servesc cu pofta
Pofta buna!
Comentarii recente