Chiftelute din carne de porc

Pentru chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 400 grame carne tocata (eu folosesc pulpa de porc)
– un cartof
– o ceapa
– usturoi
– patrunjel
– un morcov
– un ou
– 2-3 linguri de faina
– ulei
– legumele se pot pune si in cantitati si mai mari depinde cat de carnoase vreti sa fie piftelutele

 

Mod de preparare:
– se dau toate legumele prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul

– daca compozitia este prea moale se adauga 2-3 linguri de faina
– in cazul meu oul a fost cu doua galbenusuri asa ca am fost nevoita sa pun mai mult de 3 linguri de faina
– adaugam sare si piper si compozitia este gata
– in cazul meu oul a fost cu doua galbenusuri asa ca am fost nevoita sa pun mai mult de 3 linguri de faina
– cand s-au prajit le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi uleiul de la prajit
– se pot servi ca atare sau langa garnitura preferata

Pofta buna!!

One comment

Lasă un răspuns la Anmyo Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.