Supa de galuste

Aceasta reteta este simpla, delicioasaaaa si tocmai potrivita pe vremea asta.Se face foarte usor doar ca trebuie sa avem grija la galuste, sa nu iasa tari ca piatra, ci moi si pufoase, dar nici sa se imprastie in oala cu supa 🙂

Ingrediente:
– 2 cartofi
– un morcov
– o lingura de ulei de floarea soarelui
– gris
– un ou
– patrunjel
– sare
– putina fidea

Mod de preparare:
– se curata legumele, se taie cubulete, si se pun la fiert in apa cu sare
– se adauga si uleiul si se lasa la fiert
– cand legumele sunt aproape fierte, se adauga si fideaua
– cat timp fierb aceastea, se prepara galustele:  batem un ou pe care il amestecam cu grisul adaugat treptat, astfel incat amestecul rezultat sa aiba consistenta unei smantani mai groase pentru a nu se desface galustele la fiertcat timp fierb aceastea, se prepara galustele:  batem un ou pe care il amestecam cu grisul adaugat treptat, astfel incat amestecul rezultat sa aiba consistenta unei smantani mai groase pentru a nu se desface galustele la fiert
– cand au fiert legumele, se adauga galustele si se mai lasa pe foc 2-3 minute
– cand supa este gata, se inchide focul si se pune in castroane, adaugandu-se patrunjel verde tocat


Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.