Rulouri din piept de pui cu ciuperci si cascaval
Reteta mi-a fost recomandata de o prietena, si de cand le-am pregatit prima data, le-am tot avut in meniul nostru, pentru ca ne plac tare mult.
Ingrediente:
– un piept de pui
– 100 gr. ciuperci champignion
– 100 gr. cascaval
– 100 gr. kaizer
– sare si condimente dupa gust
– folie de aluminiu pt copt
– un piept de pui
– 100 gr. ciuperci champignion
– 100 gr. cascaval
– 100 gr. kaizer
– sare si condimente dupa gust
– folie de aluminiu pt copt
Mod de preparare:
– feliem pieptul de pui si il condimentam
– taiem cubulete kaizerul, ciupercutele si cascavalul
– pe fiecare felie de piept de pui asezam cateva cubulete de kaizer, cascaval si ciupercute si apoi rulam
– fiecare rulou il invelim in folie de aluminiu, il asezam intr-o tava si lasam la cuptor 35 min la o temperatura de 180 grade
– cand sunt gata se scot cu grija din folia de aluminiu (aveti grija la aburul care iese, ca sa nu va frigeti) si se servesc
– feliem pieptul de pui si il condimentam
– taiem cubulete kaizerul, ciupercutele si cascavalul
– pe fiecare felie de piept de pui asezam cateva cubulete de kaizer, cascaval si ciupercute si apoi rulam
– fiecare rulou il invelim in folie de aluminiu, il asezam intr-o tava si lasam la cuptor 35 min la o temperatura de 180 grade
– cand sunt gata se scot cu grija din folia de aluminiu (aveti grija la aburul care iese, ca sa nu va frigeti) si se servesc
Pofta buna!!!
stiu ca folia de aluminiu nu e chiar "sanatoasa", dar nu m-am gandit ca o pot inlocui cu hartie de copt…voi incerca si cu hartia de copt sa vedem rezultatul…:)
draga mea,nu mai folosi folie de aluminiu.Inlocuieste aceasta folie cu hartie de copt