Salata cu piept de pui si ciuperci

In ultimii ani, de sarbatori am inlocuit clasica salata de boeuf cu aceasta salata. Nu se aseamana, dar parca printre atatea preparate cu carne de porc, merge si ceva mai usor cu carne de pui. Incercati-o si va veti convinge cat este de buna! 🙂

 

Ingrediente:
– un piept de pui
– 400 gr ciupercci champignion
– 5-6 castraveti in otet
– 5-6 gogosari in otet
– 2 oua, ulei si o lingurita cu mustar pentru maioneza
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se fierbe pieptul de pui si ciupercile
– gogosarii, castravetii si ciupercutele fierte se taie cuburi si se pun un pic la scurs
– intre timp se prepara maioneza: un galbenus de la un ou crud, un galbenus de la un ou fiert si o lingurita cu mustar se bat cu mixerul si se adauga in ploaie ulei pana obtinem cantitatea de maioneza dorita (reteta aici)

– se taie marunt si pieptul de pui si se amesteca toate ingredientele

– si este gata salata
– iar la sfarsit se orneaza dupa cum doriti

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.