Pulpe de pui cu vin alb la cuptor

Cand nu am prea mult timp la dispozitie ca sa gatesc ceva sau pur si simplu nu am starea necesara, gatesc o reteta simpla, asa cum este si cea prezenta. Iei niste pulpe de pui, le cureti, le speli si le pui la cuptor. Nici garnitura nu-ti trebuie, daca nu ai chef sa stai mult timp prin bucatarie 🙂
Ingrediente:
– 4 pulpe de pui (sau cate doriti sa folositi)
– condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, oregano, rozmarin
– 2-3 linguri ulei
– 50 ml vin alb
Mod de preparare:
– se curata pulpele (eu le scot pielita si le tai in doua), le spalam, le condimentam si le asezam in tava/vas yenna unsa cu ulei
– adaugam apoi apa si vin si le dam la cuptor
– eu le gatesc la o temperatura de 200 de grade si le las cam o ora

– pot fi servite cu orice fel de garnitura

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. harnicutza spune:

    am mai citit pe bloguri despre reteta cu bere…o sa incerc…

  2. Cristina spune:

    Arata foarte bine, felicitari! Sa incerci si cu bere, in loc de vin….si sa ne spui daca iti plac 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.