Pulpe de pui cu vin alb la cuptor
Cand nu am prea mult timp la dispozitie ca sa gatesc ceva sau pur si simplu nu am starea necesara, gatesc o reteta simpla, asa cum este si cea prezenta. Iei niste pulpe de pui, le cureti, le speli si le pui la cuptor. Nici garnitura nu-ti trebuie, daca nu ai chef sa stai mult timp prin bucatarie 🙂
Ingrediente:
– 4 pulpe de pui (sau cate doriti sa folositi)
– condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, oregano, rozmarin
– 2-3 linguri ulei
– 50 ml vin alb
– 4 pulpe de pui (sau cate doriti sa folositi)
– condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, oregano, rozmarin
– 2-3 linguri ulei
– 50 ml vin alb
Mod de preparare:
– se curata pulpele (eu le scot pielita si le tai in doua), le spalam, le condimentam si le asezam in tava/vas yenna unsa cu ulei
– adaugam apoi apa si vin si le dam la cuptor
– se curata pulpele (eu le scot pielita si le tai in doua), le spalam, le condimentam si le asezam in tava/vas yenna unsa cu ulei
– adaugam apoi apa si vin si le dam la cuptor
– eu le gatesc la o temperatura de 200 de grade si le las cam o ora
– pot fi servite cu orice fel de garnitura
Pofta buna!
am mai citit pe bloguri despre reteta cu bere…o sa incerc…
Arata foarte bine, felicitari! Sa incerci si cu bere, in loc de vin….si sa ne spui daca iti plac 🙂