Salata de boeuf

Pentru noi nu trebuie sa fie Craciun/Revelion sau Paste ca sa fac salata de boeuf. Undeva cam la circa o luna de zile, ne apuca dorul de ea, si atunci nu las dorul sa ne dea afara din casa, si ma apuc de treaba!

Ingrediente:
– 300-400 g mazare de la borcan sau congelata
– 500 grame de pulpa de porc (se poate folosi si piept de pui)
– 2 cartofi
– un morcov
– o radacina de patrunjel
– 6 castraveti murati (se pun cati doriti, in functie de cat de acra se doreste sa fie salata)
– 2 oua si ulei pentru maioneza (se poate folosi si maioneza din comert)
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se taie bucati mai mari carnea si se pune la fiert
– separat se pun la fiert si cartofii, morcovul si radacina de patrunjel
– castravetii se taie marunt si se pun un pic la scurs
– de asemeni si mazarea se pune la scurs
– cand sunt fierte legumele si carnea, le taiem cubulete, si le amestecam cu castravetii si mazarea
– se pregateste maioneza si se adauga peste restul ingredientelor, plus sarea, se amesteca bine, se aseaza pe un platou/farfurie si se orneaza dupa gustul fiecaruia

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Aurica spune:

    frumos decorata, frumos pregatita dar si gustoasa, un pic de munca la pregatirea ingredientelor dar se merita la sfarsit..:)

  2. Ali spune:

    Iami…arata bine!

    Si al meu sot spunea ceva de o salata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.