Mancare de mazare cu carne de porc

Vi se intampla sa aveti zile in care nu stiti ce sa gatiti? Si eu am de multe ori…si azi a fost tot o zi dintr-aia in care nu mai stiam ce sa fac de mancare. M-a salvat un borcan de mazare ratacit in frigider, si o bucata de carne de porc..

Ingrediente:
– 400 grame de pulpa de porc
– un borcan cu mazare de 800 g
– o ceapa
– 2 linguri cu faina
– 2 linguri cu pasta de tomate
– ulei pentru calit
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se taie carnea cubulete si se pune la fiert
– separat se pune ceapa la calit
– cand carnea este aproape fiarta si am luat toata spuma rezultata de la fierbere, adaugam ceapa calita si mazarea
– lasam la fiert pana este carnea fiarta, si intre timp pasta de tomate se amesteca cu faina, si se adauga in oala, pentru a „lega” mai bine mancarica
– se adauga si sarea si se lasa sa mai fiarba pana scade atat cat doriti

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.