Mancare de mazare cu carne de porc
Vi se intampla sa aveti zile in care nu stiti ce sa gatiti? Si eu am de multe ori…si azi a fost tot o zi dintr-aia in care nu mai stiam ce sa fac de mancare. M-a salvat un borcan de mazare ratacit in frigider, si o bucata de carne de porc..
Ingrediente:
– 400 grame de pulpa de porc
– un borcan cu mazare de 800 g
– o ceapa
– 2 linguri cu faina
– 2 linguri cu pasta de tomate
– ulei pentru calit
– sare dupa gust
Mod de preparare:
– se taie carnea cubulete si se pune la fiert
– separat se pune ceapa la calit
– cand carnea este aproape fiarta si am luat toata spuma rezultata de la fierbere, adaugam ceapa calita si mazarea
– lasam la fiert pana este carnea fiarta, si intre timp pasta de tomate se amesteca cu faina, si se adauga in oala, pentru a „lega” mai bine mancarica
– se adauga si sarea si se lasa sa mai fiarba pana scade atat cat doriti
Pofta buna!!!