Tocanita de legume cu pipote si inimi

Ingrediente:
– o caserola de pipote si inimi
– 8 cepe (eu o fac mai bogata in ceapa pentru ca asa imi place)
– 3 cartofi
– 2 linguri pasta de tomate
– ulei pentru calit
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se curata bine pipotele si inimile, se spala si se pun la fiert (intotdeauna le fierb separat ca sa le pot curata bine de spuma rezultata la fiert)
– separat se caleste ceapa
– cand aceasta devine sticloasa se pune o canita cu apa si se adauga cartofii taiati cubulete, pasta de tomate, sarea si se lasa la fiert
– cand pipotele cu inimile sunt fierte se adauga peste legume si se mai lasa sa fiarba impreuna pana cand sunt fierti si cartofii

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.