Chec aperitiv

Este ideal. Daca il faci, golesti frigiderul de resturile care te incurca si nu se mai mananca (gen masline, cascaval, sunca, etc) si in plus merge de minune la pachetelul de la scoala sau de la birou!

Ingrediente:
– 5 oua
– 100 grame sunca (sau salam)
– 100 grame masline fara sambure
– 100 grame cascaval
– un ardei rosu
– 5 linguri de faina
– sare
– hartie de copt

Mod de preparare:
– se taie sunca, cascavalul, ardeiul cubulete
– se separa albusurile de galbenusuri
– albusurile se bat spuma cu un praf de sare
– sunca, cascavalul, maslinele si ardeiul se amesteca cu galbenusurile
– se adauga peste acest amestec si albusurile si faina si se amesteca bine toate

– compozitia se toarna in tava in care am pus hartia de copt
– se lasa la cuptor cam 50 de minute la 150 de grade,si se feliaza dupa ce s-a racit

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. stefy spune:

    astazi am gasit un comentariu lasat de cineva si din greseala l-am sters si nu am retinut nici numele, dar tin se mentionez ca raspuns la acest comentariu, ca nu stiu de ce nu ti-a crescut deloc checul, chiar daca ti-a placut :P…oricum foarte important si la acest chec ca si la cel dulce, este ca albusurile sa fie batute foarte bine. asta este secretul ca un chec sa creasca frumos.

  2. stefy spune:

    am corectat acum reteta ca sa se vada cand se pune si faina…neatentia e de vina…scuze…

  3. Anonim spune:

    si faina cand o pui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.