Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

Reteta face parte din categoria retetelor foarte usoare si care se prepara imediat…

Ingrediente:
– ciuperci champignion
– sunca
– cascaval
– sare

Mod de preparare:
– se curata ciupercile de codita si de invelisul alb de pe palariuta, se spala si se lasa la scurs de apa
– dupa ce s-au scurs se sareaza un pic
– se taie cubulete mici sunca iar cascavalul se taie feliute
– in fiecare palariuta de ciuperca se adauga cubulete de sunca

– peste acestea se aseaza cate o feliuta de cascaval

– se dau la cuptor la 180 de grade si se lasa 15-20 de minute daca le doriti mai suculente, iar daca le doriti mai coapte le lasati mai mult

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.