Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval
Niste rulouri absolut minunate pe care le puteti servi la orice ora si cu orice ocazie!! Nu sunt greu de facut asa ca daca aveti tot ce va trebuie, zic eu ca trebuie sa va apucati de treaba!!
Ingrediente:
– o foaie de aluat foietaj
– 100 gr de sunca
– 100 gr de cascaval
– un ou
– sare
Mod de preparare:
– dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei
– intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut
– se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare, eu asa am procedat)
– acestea se aseaza pe foietaj
– se adauga si sare si se ruleaza foietajul
– se lasa la frigider o jumatate de ora
– se taie rondele de aproximativ 1 cm grosime
– le asezam în tavă pe hârtie de copt şi le ungem cu restul de ou bătut
– incingem bine cuptorul( la 200°C) şi le coacem pentru aproximativ 20 min, până se umflă şi se rumenesc frumos
Pofta buna!!!
Wow super!!!!!!!!