Bulete de cascaval

O reteta simpla de tot…si in acelasi timp un aperitiv care merge la orice masa festiva si nu numai!!

 

Ingrediente:
– 250 gr de cascaval (eu am folosit uneori si cas proaspat)
– 1 ou
– 150 gr faina
– sare dupa gust
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– se da cascavalul prin razatoare sau la robot
– se amesteca cu un ou, cu sarea si cu faina rezultand o compozitie ca de aluat doar ca mai tare un pic
– se fac bile de dimensiunile dorite(puneti un pic de ulei sau de apa pe maini ca sa nu se lipeasca compozitia de degete)
– se prajesc in ulei bine incins (eu folosesc un ceaun pentru a le praji pentru ca este mai mic ca tigaia si pun mai putin ulei ca sa fie cat de cat cuprinse sa se poata praji mai bine)

– se scot pe un servetel de hartie pentru a retine surplusul de ulei retinut la prajit

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Elena spune:

    Atat de simplu! Fac si eu, nu imi mai iau din mega….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.