Ciorba cu carne de porc


Ingrediente:
– 500 gr carne de porc (eu folosesc pentru ciorba numai pulpa de porc)
– o legatura patrunjel
– 1 morcov
– 2 cartofi
– 1 ardei gras
– o ceapa
– fidea
– 2-3 linguri pasta de tomate
– sare dupa gust
– bors

Mod de preparare:
– se taie carnea bucatele (mai mari sau mai mici-dupa cum va place) si se pune la fiert
– cat timp fierbe o spumam din cand in cand
– intre timp se curata, se spala si se taie legumele si patrunjelul

– cand carnea este cat de cat fiarta adaugam toate legumele si pasta de tomate

– cand cartofii sunt aproape fierti adaugam si fideaua
– cand a fiert si fideaua adaugam sarea si borsul si mai lasam sa fiarba 5-10 minute
– la final se mai adauga putin patrunjel verde

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.