Ostropel din piept de pui cu cartofi
Ingrediente:
– un piept de pui
– 6-7 cartofi
– o ceapa
– 3-4 catei de usturoi
– 2 linguri pasta de tomate
– o legatura patrunjel (optional – eu nu am pus)
– sare si piper (dupa gust)
Mod de preparare:
– se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit intr-o tigaie
– se taie ceapa si se adauga peste pieptul de pui si se lasa inca putin la calit
– peste acestea se adauga pasta de tomate si apa, cat sa acopere tot ce este in cratita
– se adauga sarea si piperul si se lasa la fiert
– cand carnea este aproape fiarta se adauga si cartofii, taiati cubulete si se lasa si acestia la fiert
– tot acum se poate adauga si patrunjelul
– cand cartofii sunt fierti se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa putin la fiert
– ostropelul se face cat de zemos doriti
– se serveste foarte bine cu mamaliguta
Pofta buna!!
multumesc frumos…si blogul tau este destul de interesant…:)
Bun ostropelul!
Si foarte dragut blogul:)
e prima data, dar cu siguranta vor fi multe dati in care o sa gatesc reteta asta 🙂
Ma bucur ca ti-a placut! 🙂
E a doua oara cand o faci?