Ciorba de pui

Pana acum nu am gatit decat de vreo 3-4 ori ciorba de pui, pentru ca al meu sot nu vroia deloc sa guste o asemenea ciorba…dar zilele astea am facut din nou, a gustat si a ramas placut surprins de cat de buna este ciorba de pui…

Ingrediente:
– 5-6 pulpe superioare sau un pui(eu folosesc de obicei pulpe superioare in loc de pui intreg)
– o ceapa
– un ardei gras
– 3 cartofi
– un morcov
– o legatura patrunjel
– fidea
– 2-3 fire leustean (daca va place)
– sare dupa gust
– bors

Mod de preparare:
– am curatat pulpele (adica am dat si pielea jos), le-am spalat si le-am pus la fiert

– intre timp am curatat legumele si verdeata, le-am spalat si le-am taiat

– cat timp fierbe carnea se curata bine de spuma pe care o formeaza
– cand carnea este un pic fiarta, se adauga legumele si fideaua si se lasa sa fiarba impreuna
– cand sunt toate fierte se adauga borsul si sarea si se mai lasa 10 minute la fiert
– la final mai adaugam un pic de patrunjel verde

 


– portia mea intotdeauna o pap dreasa cu smantana

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.