Cordon Bleu

Ingrediente:
– un piept de pui (din atat mi-au iesit 2 buc. exact cat vroiam sa pregatesc)
– 2 oua
– 4 felii sunca presata
– 4 felii de cascaval
– pesmet (eu nu am folosit pentru ca nu prea il agreez)
– sare
– piper
– ulei

Mod de preparare:
– se taie pieptul de pui in 2 bucati egale si se bate putin carnea
– se condiemnteaza apoi cu sare si piper
– se face un buzunarel in fiecare bucata de piept de pui

– apoi se pune in mijlocul ei o felie de sunca presata, o felie de cascaval inca o felie de sunca si una de cascaval

– se ruleaza si se fixeaza cu doua-trei scobitori

– dupa ce se termina cu rulatul, se pregateste faina, pesmetul si se bat ouale
– se scot scobitorile, se da ruloul prin faina, ou si pesmet (daca nu folositi pestemt faceti un amestec din oua si faiana si treceti ruloul prin acest amestec)
– se pune la prajit in uleiul incins. Daca observati ca rulourile au tendinta sa se desfaca, inainte de a le pune la prajit fixati cu o scobitoare pe care o scoateti cand intoarceti ruloul pe partea cealalta sa se prajeasca

– se scot pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei si se servesc cu diferite garnituri

 

Pofta buna!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.