Cordon Bleu

Ingrediente:
– un piept de pui (din atat mi-au iesit 2 buc. exact cat vroiam sa pregatesc)
– 2 oua
– 4 felii sunca presata
– 4 felii de cascaval
– pesmet (eu nu am folosit pentru ca nu prea il agreez)
– sare
– piper
– ulei

Mod de preparare:
– se taie pieptul de pui in 2 bucati egale si se bate putin carnea
– se condiemnteaza apoi cu sare si piper
– se face un buzunarel in fiecare bucata de piept de pui

– apoi se pune in mijlocul ei o felie de sunca presata, o felie de cascaval inca o felie de sunca si una de cascaval

– se ruleaza si se fixeaza cu doua-trei scobitori

– dupa ce se termina cu rulatul, se pregateste faina, pesmetul si se bat ouale
– se scot scobitorile, se da ruloul prin faina, ou si pesmet (daca nu folositi pestemt faceti un amestec din oua si faiana si treceti ruloul prin acest amestec)
– se pune la prajit in uleiul incins. Daca observati ca rulourile au tendinta sa se desfaca, inainte de a le pune la prajit fixati cu o scobitoare pe care o scoateti cand intoarceti ruloul pe partea cealalta sa se prajeasca

– se scot pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei si se servesc cu diferite garnituri

 

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.