Foietaj cu rahat


Sarcina avansata nu-mi mai permite sa stau foarte mult in picioare la bucatarie, asa ca astazi la desert am pregatit varianta simplificata a cornuletelor cu rahat.
Ingrediente:
– un pachet foietaj
– rahat
– zahar pudra
Mod de preparare:
– se lasa la dezghetat pachetul de foietaj
– se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul
– cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2 bucatele de rahat, diferit colorat, pe fiecare patrat de foietaj pentru a iesi mai colorate)

– se ruleaza fiecare patratel, dand forma cornuletului
– am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat cornuletele

– am dat tava la cuptor, la temperatura potrivita pana ce s-au rumenit atat cat am dorit

– la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra


Pofta buna!!!
Ce bine arata, delicioase si colorate:)
Te asteapta un premiu la mine pe blog.