Foietaj cu rahat

 

Sarcina avansata nu-mi mai permite sa stau foarte mult in picioare la bucatarie, asa ca astazi la desert am pregatit varianta simplificata a cornuletelor cu rahat.

Ingrediente:
– un pachet foietaj
– rahat
– zahar pudra

Mod de preparare:
– se lasa la dezghetat pachetul de foietaj
– se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul
– cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2 bucatele de rahat, diferit colorat, pe fiecare patrat de foietaj pentru a iesi mai colorate)

– se ruleaza fiecare patratel, dand forma cornuletului

– am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat cornuletele

– am dat tava la cuptor, la temperatura potrivita pana ce s-au rumenit atat cat am dorit
– la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

 

 

Pofta buna!!!

 

 

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Danutza spune:

    Ce bine arata, delicioase si colorate:)
    Te asteapta un premiu la mine pe blog.

Lasă un răspuns la Danutza Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.