Crenvursti in foietaj

Un aperitiv destul de rapid si foarte bun, desi recunosc cu mana pe inima ca nu sunt adepta unui consum exagerat de crenvursti. Dar o data la 100 de ani, atunci cand ai pofte, e musai de incercat reteta 🙂

Ingrediente:
– crenvursti sau carnati
– aluat foietaj
– 1 ou
– susan, mac (optional) – eu nu am folosit

Mod de preparare:
– se taie crenvurstii in bucati de cca 6-7 cm lungime (eu i-am lasat asa cum erau)
– se intinde putin foaia de foietaj dupa ce s-a dezghetat si se taie fasii late de cca 1,5 cm
– se pune pe fiecare crenvursti o fasie de aluat, in spirala, suprapunand putin fasiile intre ele

– se aseaza in tava de la cuptor pe hartie de copt si se ung cu galbenus de ou

– optional se pune susan sau mac deasupra
– se dau la cuptorul incins cca 20-25 de minte pana se rumeneste foietajul 
Pofta buna!!!

6 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.