Copanele cu cartofi la punga

Pe langa cateva copanele si cativa cartofi mai aveti nevoie si de o punga pentru friptura si nu trebuie sa stati decat 10 minute la bucatarie pana bagati totul la cuptor. Apoi veti servi o friptura tare buna, acompaniata de cartofi rumeni si gustosi.

 

Ingrediente:
– 4-6 copanele
– 5 cartofi mai mari
– condimente: sare, piepr, boia de ardei dulce, rozmarin, oregano
– o punga pentru friptura

Mod de preparare:
– cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari
– se spala si se curata si copanelele
– se introduc in punga pentru friptura cartofii si carnea, si se adauga condimentele
– se inchide punga si se agita usor pentru a se uniformiza condimentele atat pe carne cat si pe cartofi
– punga se aseaza intr-o tava, se fac cateva gauri in punga cu ajutorul unei scobitori, si se da tava la cuptor la 200 de grade, timp de circa o ora
– daca doriti sa obtineti o friptura si cartofi mai rumeni, cu 15 minute inainte de a expira timpul, rupeti usor punga la partea superioara, dar aveti grija sa nu va frigeti cu aburul care iese la ruperea pungii
Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.