Copanele cu cartofi la punga

Ingrediente:
– 4-6 copanele
– 5 cartofi mai mari
– condimente: sare, piepr, boia de ardei dulce, rozmarin, oregano
– o punga pentru friptura
Mod de preparare:
– cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari
– se spala si se curata si copanelele
– se introduc in punga pentru friptura cartofii si carnea, si se adauga condimentele
– se inchide punga si se agita usor pentru a se uniformiza condimentele atat pe carne cat si pe cartofi
– punga se aseaza intr-o tava, se fac cateva gauri in punga cu ajutorul unei scobitori, si se da tava la cuptor la 200 de grade, timp de circa o ora
– daca doriti sa obtineti o friptura si cartofi mai rumeni, cu 15 minute inainte de a expira timpul, rupeti usor punga la partea superioara, dar aveti grija sa nu va frigeti cu aburul care iese la ruperea pungii
Pofta buna!!!