Orez sarbesc

Stiu ca exista multe variante la reteta aceasta, insa eu gatesc orezul sarbesc asa cum va descriu mai jos.

Ingrediente:
– un piept de pui
– o cana orez
– o ceapa
– 200 gr ciuperci champignion ( sau o cutie ciuperci)
– pasta de tomate
– sare, piper dupa gust

Mod de preparare:
– se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare
– se taie ceapa si se pune la calit
– se curata ciupercile, se spala, se taie si se adauga peste ceapa si se lasa impreuna la calit 5-10 minute
– se adauga pasta de tomate, orezul si aproximativ 4 cani cu apa
– se adauga si  sarea si piperul si se lasa la fiert
– cand orezul este aproape fiert se adauga si pieptul de pui si se lasa la foc mic pana cand este fiert orezul si pana cand este scazut atat cat doriti sa fie.

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.