Rulada din paine cu piept de pui

Astazi am incercat si eu reteta de rulada din paine cu piept de pui, si va spun ca rezultatul mi-a placut, cu atat mai ult cu cat se face usor si cu ingrediente putine, iar daca aveti batoane de paine facute acasa e si mai bine!

Ingrediente
– 600 g piept de pui tocat
– 4 batoane de paine
– un ardei gras rosu
– 1 ou
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– se taie unul din capetele batoanelor de paine si se scobesc batoanele cu ajutorul unei lingurite

– pieptul de pui tocat, se amesteca cu oul, si cu miezul de paine scos din baotane
– ardeiul se spala, se curata de cotor si seminte, se toaca marunt si se adauga la compozitia de mai sus
– se asezoneaza cu sare si piper si se omogenizeaza compozitia
– fiecare baton se umple cu compozitia rezultata, iar cu ajutorul unei furculite se indeasa compozitia in baton astfel incat sa nu ramana zone fara umplutura de carne
– se pune capacaul la fiecare rulada, si apoi acestea se invelesc in folie de aluminiu, fiecare in parte
– se aseaza ruladele in tava si se da la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ o ora (eu le-am tinut la 150 grade, timp de o ora)
– cand sunt gata, se scot din cuptor, se mai lasa putin in folie sa se raceasca apoi se scot si se feliaza
 Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Gogoshica spune:

    Interesanta idee 🙂
    As incerca dar ori astept trecerea postului ori inlocuiesc umplutura cu ceva de post

    🙂

  2. stefy spune:

    sunt foarte bune si usor de facut!!!

  3. Alice spune:

    faina ideea. nu m/as fi gandit la asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.