Paste cu kaizer


Ingrediente (pentru 2 portii):
– 200 gr. paste (de care doriti)
– o ceapa medie
– 200 gr. kaizer
– 3 linguri pasta de tomate
– sare si alte condimente dupa gust
Mod de preparare:
– se taie ceapa marunt iar kaizerul bucatele si se calesc in putin ulei

– intre timp se pregateste sosul din pasta de tomate, o canita de apa, sare, condimente
– sosul obtinut se amesteca bine si se adauga peste ceapa si kaizer si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade atat cat va doriti

– pastele se fierb in functie de timpul indicat pe pachet cu putina sare,cand sunt gata se strecoara (eu le trec sub un jet de apa rece)si se amesteca cu sosul

Pofta buna!!!
sunt bune cu kaizer, dar sa nu fie kaizerul gras, ca altfel nu-mi mai plac…:)
Chiar mi-e pofta de paste…in special cu kaizer, ca-i da o aroma deosebita.
O zi minunata!