Biscuiti spiralati

 

Nu sunt mare fan fursecuri si biscuiti, dar acestia sunt absolut deliciosi…si as manca non stop…pacat ca nu am timp mereu sa mi-i prepar:)

Ingrediente:
– 200 g margarina
– 150 g zahar pudra
–  300 g faina
– 1 ou
– esenta de vanilie
– 5 g praf de copt
– 3 linguri cacao neagra

Mod de preparare:
– margarina la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana se obtine o crema spumoasa
– se adauga apoi si oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena
– se adauga esenta si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt
– aluatul rezultat se imparte in 2 parti egale
– una din jumatati se amesteca cu cele 3 linguri de cacao
– planseta pe care se intinde aluatul se unge cu ulei
– se intinde aluatul alb intr-un dreptunghi;la fel se intinde si blatul de cacao(cele doua balturi trebuie sa fie egale)
– peste blatul alb se aseaza blatul de cacao si se ruleaza impreuna

– rulada obtinuta se lasa 30 de minute la frigider, apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt

– se coc aprox 15 minute in cuptorul preincalzit la 170 grade C (pana devin un pic rumeni)

 

Pofta buna!!!


De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

  1. stefy spune:

    multumesc pentru premiu

  2. Danutza spune:

    Eu sunt fan mare fursecuri si biscuiti:)
    Am un premiu pt tine pe blogul meu!
    Weekend placut!

  3. stefy spune:

    pacat ca nu i-am facut prea aspectosi…dar in ultimul timp sunt intr-o graba continua din cauza buburuzei mele de fetite!!!

  4. nely spune:

    Arata foarte bine!…sunt tare buni langa o cafea dimineata… Pupici!

  5. stefy spune:

    sunt fragezi la inceput, ca apoi se intaresc un pic, ca doar sunt biscuiti. dar parca sunt mai buni un pic mai tari…
    sincer eu am facut pana acum de vreo 10 ori asa de tare imi plac…deci merita sa-i incerci!

  6. ali spune:

    Ce fain arata! Am vazut si eu mai demult ceva de genul la Vio si ma batea gandul sa fac si eu.

    Sunt fragezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.