Biscuiti spiralati

Nu sunt mare fan fursecuri si biscuiti, dar acestia sunt absolut deliciosi…si as manca non stop…pacat ca nu am timp mereu sa mi-i prepar:)

Ingrediente:
– 200 g unt
– 150 g zahar pudra
–  300 g faina
– 1 ou
– esenta de vanilie
– 5 g praf de copt
– 3 linguri cacao neagra

Mod de preparare:
– unt la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana se obtine o crema spumoasa
– se adauga apoi si oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena
– se adauga esenta si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt
– aluatul rezultat se imparte in 2 parti egale
– una din jumatati se amesteca cu cele 3 linguri de cacao
– planseta pe care se intinde aluatul se unge cu ulei
– se intinde aluatul alb intr-un dreptunghi;la fel se intinde si blatul de cacao(cele doua balturi trebuie sa fie egale)
– peste blatul alb se aseaza blatul de cacao si se ruleaza impreuna

– rulada obtinuta se lasa 30 de minute la frigider, apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt

– se coc aprox 15 minute in cuptorul preincalzit la 170 grade C (pana devin un pic rumeni)

Pofta buna!!!

Sursa

6 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.