Chec de post

Cine spune ca nu sunt si dulciuri de post bune, inseamna ca nu a gustat acest chec minunat…Asa ca va rog sa il incercati si sa-mi spuneti parerea!!:)

Ingrediente (pentru doua checuri):
– 4 cani faina
– 2 cani apa minerala
– 3/4 cana ulei
– 2 cani zahar
– 15 g praf de copt
– 2 plicuri zahar vanilat
– cacao ( 2 linguri )
– esenta de vanilie

Mod de preparare:
– uleiul, zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat se mixeaza bine

 – peste acestea se adauga apa minerala
– dupa ce am adaugat si apa minerala se adauga faina, praful de copt si se mixeaza foarte bine
 – compozitia rezultata se imparte in doua si o parte o amestecam cu cacao
– adaugam compozitia alba in tavile tapetate cu hartie de copt si apoi adaugam si compozitia de cacao si trecem cu furculita prin ele pentru a conferi checului un anumit model
– se dau in cuptorul preincalzit si se tin pana trec testul scobitoarea (eu le-am tinut la 170 de grade si se tin 1h si 10 min)

Pofta buna!!!

7 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.