Mancare de pipote cu smantana

Ingrediente:
– 500 g pipote
– 400 gr. smantana
– 2 linguri de faina
– 2 oua
– 25 g unt
– sare dupa gust

 Mod de preparare:
– pipotele se curata bine, se spala si se pun la fiert
– dupa ce au fiert pipotele, se scot din apa si separat, intr-o craticioara se topeste untul, se pune toata faina o data, si imediat se toarna cate un polonic din apa in care au fiert pipotele, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase
– intr-un castron se bat ouale cu un praf de sare si se amesteca cu smanatana
– compozitia de smantana se adauga in oala, si tot acum se adauga si pipotele fierte si se amesteca usor, mai lasand mancarea pe foc circa 5 minute
– mancarea se serveste calda cu mamaliguta!

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monya spune:

    Pentru retetele delicioase cu carnita de pui (si nu numai) ai un premiu la mine pe blog………pe aici il gasesti …http://furnicutzabucatar.blogspot.com/search/label/Primul meu PREMIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.