Ficatei taranesti

Ingrediente:
– 500 g ficatei de pui
– 2 cepe
– sare
– 1/2 lingurita piper
– o lingurita boia dulce
– 3-4 fire patrunjel verde
– 3-4 linguri ulei

Mod de preparare:
– se curata ficateii, se spala si se pun la scurs
– ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei, iar cand devine aurie se adauga si ficateii

 – se lasa sa se rumeneasca pe fiecare parte
– intr-un castron, in 150 ml apa calda se pun boiaua de ardei si piperul
– se amesteca bine si se toarna peste ficatei, in tigaie
– se lasa sa fiarba la foc mic pana se evapora toata apa
– se pune sare daca mai este cazul, se adauga si patrunjelul taiat si se servesc fierbinti

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Monya spune:

    deliciosi…..!!!!preferatii mei !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.