Tocanita de vara cu pipote

Ingrediente:
– 500 g pipote
– 4 cepe
– 2 morcovi,
– 1 rosie
– un ardei (rosu, galben de care doriti)
– 2-3 catei de usturoi (depinde cat de mult va place usturoiul)
– o legatura de patrunjel proaspat
– sare si piper dupa gust
– ulei pentru calit

 

Mod de preparare:
– se taie ceapa julien si se caleste pana devine sticloasa
– se adauga morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul taiate bucatele
– se calesc impreuna 2-3 minute apoi se adauga o cescuta de apa, si se pun si pipotele si verdeata
– in final se adauga sarea si piperul dupa gust
– se lasa la fiert pana sunt gata si pana a scazut atat cat doriti
– tocanita se poate servi cu mamaliguta

 Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. stefy spune:

    te asigur ca e foarte buna!!!

  2. Monya spune:

    arata …foarte delicios !!! si e si o mancare usoara !! sigur o sa fac si eu zilele astea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.