Prajitura rapida cu piscoturi

Nu sunt fana prajituri facute acasa, cu creme la plic, doar ca foarte rar, atunci cand stau tare porst cu timpul, apelez si la aceasta solutie! Cu cateva ingredinente, si fara coacere, aveti in scurt timp o prajitura gata de servit

 

Ingrediente:
– un pachet de piscoturi  (450 g.)
– 2 plicuri praf pentru budinca cu gust de ciocolata neagra
– 1300 ml lapte
– 300 ml frisca lichida
– 4 lingurite zahar pudra

Mod de preparare: 
– se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic si se lasa 15-20 de minute la racit un pic
– intre timp asezam pe tava primul strat de piscoturi (jumatate din pachet), trecute prin laptele caldut care a ramas (1000 ml se folosesc la budinca si restul il folosim pentru inmuiat piscoturile) Un sfat: nu tineti piscoturile in lapte ci doar le inmuiati si le si scoateti fugitiv caci altfel se inmoaie prea tare si iese prajitura moale si este greu sa fie taiata
– peste stratul de piscoturi asezam un strat de budinca (jumatate din cantitate pregatita), apoi celalalt strat de piscoturi, apoi cealalta jumatate de budinca (daca doriti mai puteti pune un strat de piscoturi)
– se mixeaza frisca lichida cu zaharul pudra pana devine tare si se orneaza prajitura – optional puteti folosi si diferite ornamente

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Simona Patras spune:

    Cu mare drag Stefania !!!

  2. stefy spune:

    cu cel mai mare drag..dar imi dai si tu mie ceva bun de acolo de pe blogul tau?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.