Ciorba cu perisoare de pui
Sa va spun un mic secret: e prima data in viata mea, cand gatesc ciorba de perisoare si chiar am avut emotii (sa nu se desfaca perisoarele la fiert), dar cu telefonul in mana, si cu mama la celalalt capat al firului, am scos-o la capat cu bine! 🙂
Ingrediente:
– 2 cartofi
– un ardei
– un morcov
– o ceapa
– o legatura mai mare de patrunjel
– 2 linguri pasta de tomate
– bors
– sare
– pentru perisoare:
– 1/2 kg carne de pui tocata
– 1 ou
– 1/2 cana de orez
– sare, piper
Mod de preparare:
– se curata legumele, se spala, se taie si se pun la fiert (fara cartofi)
– se toaca si patrunjelul si se pune in oala doar jumatate de legatura
– se adauga sarea si pasta de tomate si se lasa la fiert
– intre timp se pregatesc si perisoarele: se amesteca carnea cu orezul, oul, sarea si piperul
– in momentul in care legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii si perisoarele in oala si se lasam la fiert
– cand au fiert si perisoarele se adauga borsul si se mai lasa la foc 10 minute
– cand e gata, se inchide focul si se adauga restul de patrunjel verde tocat
Pofta buna!!!
o bunatate!!!