Pateuri cu dulceata

 Un desert rapid si usor de facut!!!

Ingrediente:
– un pachet aluat foietaj
– dulceata (de care doriti – eu am folosit dulceata de cirese)
– un ou pentru uns pateurile

Mod de preparare:
– se lasa aluatul sa se dezghete
– se intinde aluatul pe planseta de lucru si se taie in patratele de dimensiunea dorita
– pe fiecare patrat de foietaj, se pune la mijloc cate o lingurita de dulceata (eu am folosit dulceata de cirese)

– se pliaza in doua si se apasa marginile foarte bine cu furculita (ca in poza)

– se pun in tava pe hirtie de copt si se ung cu ou batut
– se introduc in cuptorul incins, in prealabil, si se lasa pina se rumenesc

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.