Clatite aperitiv cu piept de pui


Ingrediente:

Pentru clatite (4 bucati – cantitatile sunt estimative pentru ca eu fac compozitia cam din ochi):
– 200 g faina;
– 100 ml lapte;
– 1 oua;
– un praf de sare

Pentru umplutura:
– o bucatica de piept de pui (aproximativ 200 gr.);
– 5-6 ciuperci;
– 50 g cascaval;
– o lingura de ulei
– sare;
– piper

Mod de preparare:
– se amesteca ingedientele enumerate mai sus pentru clatite si se coc clatitele (consistenta compozitiei trebuie sa fie asemenatoare cu a smantanii)
– ciupercile se curata, se spala si se taie bucati (cat de mari doriti)
– pieptul de pui se taie si el bucatele
– cascavalul se da prin razatoare
– se calesc intr-o tigaie intr-o lingura de ulei, ciupercile si pieptul de pui

– cand sunt calite se pun intr-un castron si se adauga 3 sferturi din cascaval
– cu aceasta compozitie se umple fiecare clatita in parte

– intr-un vas pentru cuptor uns, in prealabil cu ulei sau unt, se aseaza clatitele una langa alta
– peste clatite se presara restul de cascaval

– se dau clatitele la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute

– sunt delicoase servite calde

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monya spune:

    mmmm, delicioase….. !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.