Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Pentru ca sunt sigura ca inca sunteti destul de satui de carnea de porc si de toate dulciurile pe care le-ati facut de sarbatori si le-ati savurat, am ales ca prima reteta postata din acest an sa fie o reteta din carne de pui, o masa usor pentru organism.:)

 

Ingrediente :
-1 piept de pui
-150 g ciuperci champignon
– o ceapa mica
– sare si piper dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
– se spala pieptul de pui si se feliaza ca pentru snitele (eu il feliez de obicei subtire ca sa nu-l mai bat)
– se spala si se curata ciupercile si se taie bucatele cat de mari sau mici doriti (se opresc insa cateva intregi)
– se curata si se taie si ceapa
– intr-o tigaie se pune un pic de ulei la incins si se caleste ceapa
– cand ceapa devine sticloasa se adauga ciupercile si se mai calesc impreuna 5-10 minute
– compozitia se condimenteaza cu sare si piepr dupa gust
– fiecare feliuta de piept se condimenteaza cu sare pe ambele parti si in mijlocul fiecarei felii se adauga o lingura din amestecul pregatit anterior
– se ruleaza cu grija pentru a nu iesi compozita din rulou si apoi rulourile se aseaza intr-un vas yena uns cu ulei
– fiecare rulou se unge cu ulei
– printre rulouri se aseaza ciupercile pastrate intregi

 – se da vasul in cuptorul, in prealabil incalzit la 180 grade, si se lasa pana se rumesc rulourile, pe care din cand in cand le stropim cu zeama lasata de ciupercute
 – cand sunt gata se servesc cu pofta, langa ce doriti sau chiar fara garnitura. Indiferent cum le papati sunt cu adevarat gustoase si sunt sigura ca o sa le incercati si alta data:P
– asta este rezultatul

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Simona Patras spune:

    Foarte bune rulourile astea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.