Gulas cu carne de porc

Ingrediente (pentru doua portii):
– 500 gr. carne de porc – muschi sau pulpa
– 3 cartofi
– 2 cepe mari
– 1 ardei
– 1 morcov
– 1-2 linguri pasta de tomate
– sare, piper, alte condimente dupa gust (boia, chilli, etc.)

Mod de preparare:
– se taie carnea cubulete si se caleste/rumeneste bine

 – cand este gata carnea, se adauga ceapa taiata cubulete sau solzi de peste, cum doriti
– se calesc impreuna pana ceapa se inmoaie
– se adauga morcovul si ardeiul taiate marunt, si se amesteca bine, apoi se adauga si cartofii taiati cubulete
– peste toate acestea se adauga o cana cu apa, cat sa acopere relativ totul, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, etc si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii
 – se adauga apoi si pasta de tomate si se mai lasa pe foc pana sunt gata cartofii si sosul a scazut atat cat doriti

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.