Ficatei de pui cu ceapa la cuptor

Ingrediente:
– 500 g ficatei de pui
– 2 cepe
– 2-3 catei usturoi
– 100 ml vin alb
– piper, oregano, sare
– ulei pentru calit ceapa

Mod de preparare:
se taie ceapa julien si se pune la calit

 – ficateii se spala, se curata, se pun intr-un vas termorezistent peste care se adauga ceapa calita, cateii de usturoi taiati marunt, 75 ml vin, sare, piper si oregano dupa gust
 – vasul se acopera cu capacul (cred ca merge ff bine acoperit si cu folie de aluminiu) si se da in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20 de minute
– dupa cele 20 de minute, se ia capacul de pe vas (se tine cu vas pentru a se inabusi ficateii) si sa lasa in continuare la cuptor pana se rumenesc ficateii
– se servesc cu mare pofta langa mamaliguta

Pofta buna!!!

7 comments

Lasă un răspuns la Danutza Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.