Piept de pui in crusta de cascaval

Desi de data asta nu mi-a iesit chiar asa de „prezentabil” (de vina a fost calitatea cascavalului pentru ca in loc sa se topeasca a ramas intact), va asigur ca are un gust super bun!!

Ingrediente (eu le-am pus cam din ochi, dar in mare au fost cantitativ asa):
– o bucata piept de pui – vreo 300 grame am avut ca imi ramasese de la alta mancare
– 1 ou
– 50 g faina
– 100 g caşcaval ras marunt
– 50 g pesmet
– sare, piper după gust

Mod de preparare:
– se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele
– oul se bate cu un praf se sare si piper puse dupa gust
– cascavalul se amesteca cu pesmetul
– feliile de piept de pui se trec prin faina, ou si prin amestecul de pesmet cu cascaval
– se aseaza toate intr-un vas yena tapetat cu hartie de copt  – se dau la cuptorul preincalzit (eu l-am setata la 175 de grade, si le-am tinut 20 de minute) si se tin pana se rumeneste crusta de cascaval

– le-am servit lang orez si buchetele de conopida in otet

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.