Piept de pui in crusta de cascaval

Desi de data asta nu mi-a iesit chiar asa de „prezentabil” (de vina a fost calitatea cascavalului pentru ca in loc sa se topeasca a ramas intact), va asigur ca are un gust super bun!!

Ingrediente (eu le-am pus cam din ochi, dar in mare au fost cantitativ asa):
– o bucata piept de pui – vreo 300 grame am avut ca imi ramasese de la alta mancare
– 1 ou
– 50 g faina
– 100 g caşcaval ras marunt
– 50 g pesmet
– sare, piper după gust

Mod de preparare:
– se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele
– oul se bate cu un praf se sare si piper puse dupa gust
– cascavalul se amesteca cu pesmetul
– feliile de piept de pui se trec prin faina, ou si prin amestecul de pesmet cu cascaval
– se aseaza toate intr-un vas yena tapetat cu hartie de copt  – se dau la cuptorul preincalzit (eu l-am setata la 175 de grade, si le-am tinut 20 de minute) si se tin pana se rumeneste crusta de cascaval

– le-am servit lang orez si buchetele de conopida in otet

Pofta buna!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.