File de pangasius in crusta de malai

Nu sunt mare amatoare de peste, deci nu stiu sa curat peste asa ca de obicei cumpar file de orice fel ca e gata curatat si transat :))

Ingrediente:
cateva bucati de file de pangasius
– malai
– sare dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
– se taie bucati fileul
– intr-un castron se amesteca malaiul cu sare, si se trece fiecare bucatica de peste prin malai  (de data asta am facut si cateva bucatele cu faina de grau pentru sot :P)
– se prajeste in ulei incins

– se scoate pestele pe servetele de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei
– se serveste cu mamaliguta si mujdei (daca sunteti amatori de usturoi)

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Mie imi place foarte mult pestele,dar fug de curatat.Imi place muuuult macroul.Dar nici la acesta al tau nu zic nu sa stii.Cu mamaliga si mujdei este o grozavie.Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.