Degetele din piept de pui
22.jpg)
22.jpg)
Eu le mai spun si snitele lenese pentru ca nu trebuie sa stai sa portionezi cu grija pieptul de pui ca pentru snitele, ci pur si simplu il tai fasii si te apuci de treaba 🙂 Pozele sunt total nereusite pentru ca eram rupti de foame!!:)
Ingrediente:
– un piept de pui
– 2-3 oua
– faina
– sare si piper dupa gust
– ulei
Mod de preparare:
– se taie pieptul de pui in fasii
22.jpg)
– ouale se bat bine si se amesteca cu faina, sarea si delikatul, amestecul avand o consistenta un pic mai groasa ca compozitia de clatite
– fasiile de piept de pui se trec pe rand prin acest amestec, avand grija sa fie acoperite de amestec pe ambele parti
– se prajesc in baie de ulei incins
– se scot pe prosop de hartie pentru a scapa de surplusul de ulei
– se servesc foarte bine atat simple cat si cu garnitura
22.jpg)
Pofta buna!!!
sincer, eu nici la snitele nu bat canrea..tai bucatile, din prima mai subtiri 😛
numai asa am sa fac de acum pieptul de pui cand ne apuca dorul de snitele, scap de batut carnea.
f f bune!
Delicioase! Le iubesc!!! Yummmmi!
da, da,:)
Ce nostim le numesti,dar sunt foarte gustoase.Te pup!