Tocanita cu ciuperci si piept de pui

Este o mancare simpla, care combina destul de bine pieptul de pui cu legumele. La alegere puteti adauga sau inlocui unele legume, in functie de gusturile voastre.

Ingrediente (pentru doua portii):
– 1/2 piept de pui
– 150 gr ciuperci champignion – eu am folosit ciupercute la borcan
– o ceapa
– 5 cartofi
– 2 cepe verzi
– 2 linguri pasta de tomate
– sare si piper dupa gust
– ulei pentru calit

Mod de preparare:
 se spala pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in ulei incins
– dupa 5 minute, adaugam si ceapa taiata marunt si ciupercile si le mai calim impreuna pana devine ceapa sticloasa

– se adauga cartofii si apa cat sa acopere legumele
– se adauga acum si pasta de tomate, ceapa verde, piperul, sarea si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata cartofii

– tocanita merge foarte bine servita langa mamaliguta calda

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. stefy spune:

    serveste-te!!! iti ofer o portie cu mare drga!!!:)

  2. Ciupercile imi plac foarte mult.Imi dai si mie papica de la tine?Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.