Copanele imbracate

Tare mare bataie de cap mi-au dat copanelele astea, dar rezultatul a fost delicios!!!:)

Ingrediente:
– 4 copanele
– 200 g piure de cartofi
– 2 cartofi cruzi
– 1 ou
– 2 linguri faina
– oregano, condimente pentru pui
– sare dupa gust
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– se prepara piureul de cartofi
– cartofii cruzi se curata, se spala si se dau prin razatoare
– piureul se amesteca cu cartofii rasi, cu oul,condimentele si sarea 

– copanelele se trec rand pe rand, prin faina astfel incat sa fie acoperite foarte bine, si apoi se trec prin amestecul pregatit mai sus
– dupa ce le-am imbracat, se preseaza foarte bine ca sa nu le cada „imbracamintea” la prajit 😛
– copanelele se lasa circa 20 de minute la frigider pentru a se aseza mai bine coaja de pe ele
– uleiul se pune intr-o tigaie la incins, si cand este gata se adauga cu grija copanelele

– sunt gata cand trec testul scobitoarea: adica atunci cand le intepati cu scobitoarea, zeama lasata de ele este alba/incolora si nu rosiatica
– merg servite ca atare sau langa orice garnitura – noi am servit azi langa orez

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Trebuie sa fie ceva tare bun.Arata grozav.Te pup!

  2. Danutza spune:

    delicioase!yum yum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.