Stufat de pui

Spuneti si voi daca n-ar fi pacat sa nu profitam de toata verdeata aceasta care a inceput acum sa apara prin piete si ce poate fi mai bun si mai sanatos decat o mancare cu verdeata din belsug?!! Eu am optat astazi pentru acest stufat 🙂

Ingrediente:
– 2 pulpe de pui
– 3 legaturi ceapa verde
– 2 legaturi usturoi verde
– 2 linguri pasta de tomate
– ulei pentru calit
– sare si piper dupa gust

Modul de preparare:
– se pun cateva linguri de ulei la incins intr-o tigaie/cratita
– se adauga apoi carnea -spalata si curatata
– se lasa carnea la prajit, pe ambele parti, cat sa isi schimbe culoarea – sa se albeasca – ca sa zic asa:P
– ceapa si usutoriul se cuarata, se spala si se taie bucatele de cca 1 cm si se adauga peste carnea de pui
– se lasa amestecul la inabusit la foc mic, cateva minute – pana se inmoaie ceapa si usturoiul
– se adauga o cana cu apa – cat sa acopere stufatul, pasta de tomate, sarea si piperul si se lasa la fiert, la foc mic pana cand sunt fierte toate ingredientele si pana scade atat cat va doriti

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. stefy spune:

    primesc musafiri bineinteles!!!

  2. alinutzika spune:

    tare tare bun! Imi place!Pup

  3. Ce arome imbietoare.Primesti musafiri?
    Pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.