Tochitura de pui

Pe caldurile astea parca nu-ti vine a sta deloc la bucatarie langa aragaz, dar cand iti este pofta, mori de cald dar tot nu renunti sa-ti faci pofta..cel putin eu, am avut pofta de tochitura de pui si nu am renuntat la ea, cu toata caldura de afara!:))

Ingrediente:
– 2 pulpe de pui
– 500 g maruntaie de pui – ficatei, pipote si inimi
– o ceapa
– 3 catei de usturoi
– 3 linguri pasta de tomate
– ulei
– sare si piper dupa gust
– 2 oua (ca tochitura e pentru doua persoane)
– 100 gr branza de oi
– mamaliguta

Mod de preparare:
– se spala carnea si se curata
– pulpele de pui se taie in jumatate si se pun la fiert separat (pentru ca fierb mai greu decat maruntaiele)
– cand sunt aproape fierte, se pun la calit in ulei incins cu maruntaiele si se condimenteaza cu sare si piper
– se calesc pe ambele parti, si cand sunt rumene se adauga ceapa taiata si usuroiul pisat si se lasa la calit pana se inmoaie si acestea

 – se adauga apoi o canita cu apa, pasta de tomate si se lasa sa fiarba si sa scada sosul
– se servesc alaturi de ochiuri, branza si mamaliguta

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Danutza spune:

    Super delicioasa!!

  2. stefy spune:

    noua ne place la nebunie tochitura. atat de pui cat si de porc!:)

  3. Buna papica ta.Este si pe placul alor mei.Pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.