Muschi de vitel in sos de ceapa

Pentru ca tocmai am primit un muschiulet de vitel proaspat si eram super flamanzi, am gatit din el ceva rapid si delicios 🙂

Ingrediente:
– 500 g muschi de vitel/vita
– 3-4 cepe
– 3 linguri pasta de tomate
– sare si piper dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
– se fierbe carnea de vita
– separat se pune la calit, in ulei incins, ceapa taiata marunt
– cand ceapa devine sticloasa, se adauga peste ea carnea de vita fiarta, o canita cu apa, pasta de tomate, si condimentele

– se lasa la foc mic, pana cand ceapa este gata si sosul a scazut atat cat va  doriti
– se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi

Pofta buna!!!

One comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.