Muschi de vitel in sos de ceapa

Pentru ca tocmai am primit un muschiulet de vitel proaspat si eram super flamanzi, am gatit din el ceva rapid si delicios 🙂

Ingrediente:
– 500 g muschi de vitel/vita
– 3-4 cepe
– 3 linguri pasta de tomate
– sare si piper dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
– se fierbe carnea de vita
– separat se pune la calit, in ulei incins, ceapa taiata marunt
– cand ceapa devine sticloasa, se adauga peste ea carnea de vita fiarta, o canita cu apa, pasta de tomate, si condimentele

– se lasa la foc mic, pana cand ceapa este gata si sosul a scazut atat cat va  doriti
– se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Cu siguranta este pe placul alor mei.Pup!

Lasă un răspuns la DiaMar-bucataria galbena Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.