Sos de oua

Sincer acest sos este o garnitura care merge foarte bine langa o bucatica de friptura:) si pe care il puteti prepara atunci cand nu aveti chef de gatit…:) sau la Paste cand aveti prea multe oua si nu mai stiti ce sa faceti cu ele :))

 

Ingrediente (pentru doua portii):
– 4 oua
– 50 ml smantana/iaurt
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– se fierb ouale tari
– dupa ce s-au fiert, se racesc in putina apa rece si se curata de coaja
– albusurile se taie marunt
– galbenusurile se amesteca bine cu smantana pana se obtine un sos cremos
– se adauga sarea, piperul si albusul maruntit, se amesteca bine si se serveste ca si garnitura – noi am servit sosul langa medalioane de piept de pui

Pofta buna!!

 

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.