Saratele din foietaj


In perioada aceasta de canicula, nu m-am apropiat deloc de cuptorul aragazului pana astazi cand am facut aceste delicioase saratele rapide!:)

 

Ingrediente:
– o foaie aluat foietaj
– 100 g telemea de vaca sarata
– un ou

Mod de preparare:
– se taie foaia de foietaj in fasii de 1-1,5 cm
– fasiile se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt
– se ung cu oul batut
– pe deasupra se adauga telemea rasa

– se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pana ce se rumenesc 

 

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Laura Din spune:

    Imi plac mult! Asa de simple si gustoase!

  2. Rapide si foarte gustoase.Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.