Gogosi cu vin

Ingrediente:
– 150 ml lapte
– un pliculet de drojdie – 7 g
– 7 linguri cu zahar
– un ou
– 5 linguri cu vin
– un pliculet zahar vanilat
– faina cat cuprinde
– zahar pudra pentru pudrat
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– am amestecat toate ingredientele, mai putin faina
– apoi am adaugat treptat faina pana ce am obtinut un aluat – aluatul este bun in momentul in care nu se mai lipeste de vasul in care il pregatiti– se lasa la crescut circa o ora, la loc cald
– pe planseta de lucru se pune putin ulei, se intinde foaia de aluat, se decupeaza gogosile cu forme sau cu gura unui pahar

– se pun gogosile in ceaun la prajit in ulei incins
– la final se pudreaza cu zahar pudra

Pofta buna!!

6 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.