Gogosi cu vin
Ingrediente:
– 150 ml lapte
– un pliculet de drojdie – 7 g
– 7 linguri cu zahar
– un ou
– 5 linguri cu vin
– un pliculet zahar vanilat
– faina cat cuprinde
– zahar pudra pentru pudrat
– ulei pentru prajit
Mod de preparare:
– am amestecat toate ingredientele, mai putin faina
– apoi am adaugat treptat faina pana ce am obtinut un aluat – aluatul este bun in momentul in care nu se mai lipeste de vasul in care il pregatiti– se lasa la crescut circa o ora, la loc cald
– pe planseta de lucru se pune putin ulei, se intinde foaia de aluat, se decupeaza gogosile cu forme sau cu gura unui pahar
– se pun gogosile in ceaun la prajit in ulei incins
– la final se pudreaza cu zahar pudra
chiar deloc nu se simte gustul de vin in gogosi!!:)
Arata tare bine, dar nu se simte gustul de vin? Eu n-am incercat niciodata asa 🙂
multumesc!! am chef, asa ca voi lua si eu leapsa de la tine!!!:P
Hello, ai primit o leapsa de la mine.
Daca ai chef de asa ceva, vino sa o iei. 🙂
Nu am mancat gogosi cu vin, dar par delicioase:)
O inimioara servesc si eu.Te pup!