Gogosi cu vin

Ingrediente:
– 150 ml lapte
– un pliculet de drojdie
– 7 linguri cu zahar
– un ou
– 5 linguri cu vin
– un pliculet zahar vanilat
– faina cat cuprinde
– zahar pudra pentru pudrat
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– am amestecat toate ingredientele, mai putin faina
– apoi am adaugat treptat faina pana ce am obtinut un aluat – aluatul este bun in momentul in care nu se mai lipeste de vasul in care il pregatiti– se lasa la crescut circa o ora, la loc cald
– pe planseta de lucru se pune putin ulei, se intinde foaia de aluat, se decupeaza gogosile cu forme sau cu gura unui pahar

– se pun gogosile in ceaun la prajit in ulei incins
– la final se pudreaza cu zahar pudra

Pofta buna!!

 

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

  1. stefy spune:

    chiar deloc nu se simte gustul de vin in gogosi!!:)

  2. Poliana spune:

    Arata tare bine, dar nu se simte gustul de vin? Eu n-am incercat niciodata asa 🙂

  3. stefy spune:

    multumesc!! am chef, asa ca voi lua si eu leapsa de la tine!!!:P

  4. Hello, ai primit o leapsa de la mine.
    Daca ai chef de asa ceva, vino sa o iei. 🙂

  5. Danutza spune:

    Nu am mancat gogosi cu vin, dar par delicioase:)

  6. O inimioara servesc si eu.Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.